# var en motionär - fler tips på poddar!

På promenad vid klipporna som vanligt <3 Om promenader inte lockar så kan jag garantera att härliga outfits gör det ;-)
 
Ett gäng poddtips kommer lastat! Det har ju gått snart ett år sedan jag tipsade om poddar för löparpepp senast! Det är hög tid för en uppdatering. Här är några poddar för er att mysa loss i. Vissa sänder inte längre, så ni får gräva i arkivet.
 
Löparsnack
Proffs ger stränga tips. Inget gulligull här inte. Särskilt avsnittet om styrketräning tyckte jag var givande: konkreta, rimliga tips. Dock otroligt kass stämning, jag kunde inte låta bli att skratta så skämmigt.
 
Härlig podd som typ är motsatsen till Löparsnack ovan. Det är tips från en amatör till en annan liksom, och hans träning är inspirerande på riktigt. Rickard har insett att han är ur form, och bestämmer sig för att springa en halvmara. Vi får följa med vägen dit! 
 
En ganska ny podd som går i Friskis anda: lättillgängligt och varierat. Jag tyckte att avsnittet om myter var riktigt bra. Fokus har verkligen skiftat på senare år, att styrketräning ska vara ändamålsinriktat. Det minns i alla fall inte jag att det snackades om så mycket om för några år sedan.
 
Försvarsmaktens träningsklubb - FMTK
Kanske jag har tipsat om den förr? Nåväl. Här får ni gräva i arkivet! Kändisar och experter snackar om sin träning, på ett riktigt peppigt sätt. Kul!
 
Och hey, glöm så klart inte Maratonpodden, Träningspodden och Styrkebyrån. Men de tjatar jag ju jämt om ;-) Podden Träningsglädje talks finns också, den passar lite lugnare stunder snarare än som träningspepp.
 
fmtk friskispodden halvmara löparsnack poddar poddar för löpare poddtips träningspoddar
0 kommentarer