Inredning och fröbröd

Från mig till er: högupplösning och prylfri, clean feeling! hehehe
 
Vet ni vad som är såååå bra i mitt äktenskap? Förutom sexet HA HA. Jo, det är att jag och Christoffer gillar inredning och dessutom har ganska lik smak! Både Chris och jag gillar naturmaterial och organiska former. Vi bor ju trångt och undviker att heltida/extrajobba så inredningsmöjligheterna är begränsade. Men när vi var i Indien längtade båda två efter att komma hem och göra lägisen till en HÄRLIG PLATS (Niyama, niyama <3). Så nu håller vi på att göra just det.
 
Idag köpte vi det här bordet på Blocket, för ynka 200 spänn (eh ubern hem kostade desto mer). Vi har köpt vita, cleana förvaringsmöbler och vill genom det minimalistiska liksom "lyfta fram" vår stökiga konst och plottrighet på ett snyggt sätt. Plus att förvaring is the key på få kvadratmeter. Mattan som ni ser på bilden kommer vi byta ut när vi har råd, mot någon mer färgglad och med större mönster, enklare tror jag. Och framöver ska Christoffer måla om väggarna här. När vi har råd :-)
 
På tal om *hem o hus* har jag liksom boat in mig på ett otroligt HUSLIGT sätt nu. Jag har köpt ett strykjärn och börjat baka fröbröd om helgerna. Faktiskt har jag överlag börjat laga mer mat - god sådan! Chris var kocken här innan men nu när jag värnar om Niyama så har önskan att värna om hemmet liksom slagit rot i mig. Eller håller på att slo rot i alla fall. Jag liksom tar disken och torkar av diskbänken mest hela tiden.
 
Och jag har väl sagt att jag har bytt namn till Betty?
 
 
betongbord hemmafru inredning niyama
0 kommentarer