Var en motionär - inspireras av grymma förebilder i Maratonpodden

 
 
Som person är jag inte den som gärna tar emot råd (men jag ger gärna egna...) och förebilder har aldrig varit min grej. MEN på sistone har jag snappat upp några totalcoola personer som jag önskar att även ni får höra om!
 
Annelie Pompe är en äventyrare som fridyker, har bestigit Mount everest, är yogi och äter vegetariskt. Jag gillar hela hennes approach till att vara närvarande, fri och leva livet. Och gudars, spana in hennes schysta insta.
 
Kristina Paltén är ultramaratonlöpare och gillar att alltid utmana sig själv och sitt pannben. Jag gillar att hon och grymma Carina Borén sprang till Turkiet - dit ska ju jag cykla om två-tre veckor! Och hon har sprungit ensam genom hela Iran. Jag gillar att hon upplever platser genom löpning istället för bara genom media.
 
Annichen Kringstad är/var elit-orienterare och har en skön syn på smalhets och prestationshets. 
 
 
 
Och vet ni vad det bästa är? Ni kan lyssna på intervjuer med dessa tre queenz och många fler, i MARATONPODDEN! Maratonpodden är sååååå bra. Petra Månström driver podden, hon bjuder in spännande elit-gäster och ställer frågor i högt tempo om allt från cyklisters blöjor till tips på bra övningar för pannbenet. Det är inspirerande att höra om den mentala träningen som ligger bakom hur någon kan stå i jägaren i tolv minuter, och om vilken solidarisk sport ultralöpning verkar vara. Jag gillar allra mest att lyssna på dessa människor som ser livets alla utmaningar, istället för problem. Och ett motto många av dem säger är:
 
 
- Det du tränar blir du bra på.
 
 
Dagens sanning!
 
kvinnor att inspireras av maratonpodden poddtips
0 kommentarer