Solen stekte, vinden ven och basen från technostranden vibrerade

Efter fem byten i kollektivtrafiken  och en halvtimmes skogspromenad kom vi fram hit, till Gålö. En av Stockholms skärgårds alla pärlor. Solen stekte, vinden ven, vågorna böljade och basen från technostranden vibrerade.
 
Vi var på Goodwill festival! #aftermath
 
Hjärtat och jag försöker envist snärja varandra att älska varandras hobbys. Christoffer vill frälsa mig in i ravens värld och jag vill få honom att känna termokaffens tjusning. När jag insisterar på att vi ska komma iväg på skogsutflykter på morgnarna, så insisterar han på att förgylla nätterna med en konstant bas. Som ni förstår är ekvationen svårlöst, inte minst för att dygnet även måste rymma sömn. Ibland sällskapar vi varandra på äventyren: jag dansar i konstiga, rökiga lokaler och han sover i min famn på en klipphäll. Oftast gör vi äventyren på egen hand. Jämt kommer min make hem lagom till morgonkaffet, och vi är båda ypperligt nöjda: jag över en god natts sömn och han över en god natts dans. 
 
I helgen åkte vi till Gålö, där båda kunde vara så himla nöjda. Vi åkte långt ut i Skärgården, i stekande sol. Där fanms yogatält och vackra klipphällar, hippieförsäljning och rave-scener. Dedundrade ut basen över blåbärsriset på hela ön. Det var Goodwillfestivalen.
 
En träkoja, part raw café. Här åt vi zuchinipasta och på natten smuttade jag på ett kardemummakryddigt kaffe.
 
Tält-love
 
Technodans är mestadels trist men kan ha en viss meditativ charm, ibland är det till och med kul. Men vet ni vad som garanterat är härligt? Att krypa in i vårt tält, som är tyst och där allt är varmt. Och att dela sovsäck med Chris och värmas av honom, åh. Sovsäckar går att fästa i varandra förstår ni, #lifehack #camperhack
 
Glitterpussar!
camping festival rave skärgården techno
0 kommentarer