Ekologisk ansiktsvård

  
Min dagliga hudvårdsrutin är ganska basic nu <3. På sommaren lugnar sig mina finnar och ärren bleks i solen - så himla tacksamt.
 
HUDVÅRD är härligt mest eftersom det luktar så gott <3. No poo har blivit ointressant i min värld, för olivolja luktar varken lyxigt eller härligt. Så nu är jag fast med denna dyra hobby. Framför allt kör jag ekoprodukter (bodystore har alltid rabatter) men ingen regel utan undantag!  obs det är även ett av juridikens frästa motton.
 
Icke att förglömma veckorutinen!
 
Scrubbarna är to die for. Kroppsskrubben från body shop (som luktar blåbär och något mer helt fantastiskt, mandel?) gör kroppen härligt len. Skrubben från Murad är en hårdhudad rackare som verkligen rengör ansiktet. Känslig hud klarar nog inte av den, och observera: den är inte ekologisk.
 
Ansiktsmasken från toppenmärket Dr. Hauschka är en lermask, som jag valde för att den passar fet hy, samt för att den inte var skitdyr. Den kommer i pulverform liksom så du måste mixa den med vatten. Det tycker jag skapar en olyxig känsla tyvärr, vilket motiverar till att köpa de dyrare rackarna trots allt.
 
Nu på sommaren ska solskyddet på!
 
Det är första sommaren jag bryr mig över huvud taget - kanske har jag blivit gammal hehe. Ha på er långärmade, vida kläder också, och hallå vad kan vara tjusigare än en vit slokhatt sommartid?
bodystore dr hauschka ekologisk hudvård naturligt snygg
0 kommentarer