Var en motionär - träna tills du dör

 
 
Träning är ingen quick fix eller ett kortsiktigt projekt. Träningen tar inte slut när du sprungit loppet du tränat för, eller när du ligger hemma sjuk, är omotiverad och känner dig som världens hycklare som kallar dig själv "gymmare"/"dansare"/whatever. Träning är ett livslångt projekt. Det betyder att det kommer bli tufft ibland, men att du bara ska fortsätta. Fortsätt kämpa när det är tufft, fortsätt även när du måste sänka ribban och är frustrerad över att du inte lyfter lika tungt som förr. Det betyder också att du inte behöver vara otålig i din träning. Är du sjuk, ja men vila då. Men sluta inte. Du ska träna tills du dör.
 
If you get tired, learn to rest. Not to quit
 
Var en motionär just keep swimming
1 kommentar
sandra

Jag längtar så otroligt mycket tills jag kan komma ut på dagliga promenader utan att ha en bebis som skriker vilt i vagnen och som gör att vi måste vända. Saknar det så mycket!

Svar: Åh ja jag minns att du skrev någon gång om att du alltid tog en pod-promenad runt lunch. Det låter som en härlig rutin, jag förstår om du saknar den! En tröst jag brukar ta till när livet inte tillåter det jag längtar efter är i alla fall att det går i vågor: snart kommer möjligheten tillbaka, du kommer komma ut igen och känna ro ❤
glittergreens.blogg.se